Zwangerschapsmassage

Gefeliciteerd, je bent zwanger! Dit is een unieke tijd, waar je volop van moet genieten. Het is nu extra belangrijk om goed voor jezelf te zorgen.

Voor wie?
 Zwangerschapsmassage mag gedurende de hele zwangerschap. In de eerste drie maanden van je zwangerschap helpt massage je weer fitter te voelen; het verlicht bijvoorbeeld hoofdpijnklachten en misselijkheid. Massage kan ook verlichting geven vanaf de vierde maand van je zwangerschap, voor bijvoorbeeld rugklachten en beenkramp. De laatste drie maanden moet het lichaam zich in een korte tijd aanpassen op de snel groeiende baby. Dit uit zich vaak in bekken-, rug- en nekproblemen, vocht vasthouden en slecht slapen. Zwangerschapsmassage vermindert ook deze klachten, maar is vooral genieten!

Wat kun je verwachten?

Door de rust tijdens de massage heb je even tijd om stil te staan bij alle veranderingen van je lichaam. De behandeling bestaat uit een zachte massage van top tot teen, afgestemd op jou en je baby. Je zult je weer heerlijk ontspannen voelen zodat je volop kan gaan (of blijven) genieten van je zwangerschap.

Zwangerschapsmassage
60 minuten  € 56,50
Zwangerschapsmassage inclusief een voetenbad
75 minuten  € 59,50