Weleda, natuurlijke cosmetica
De filosofie van Weleda is in harmonie met mens en natuur. De producten van Weleda bestaan voor 100% uit natuurlijke ingrediënten. Ze bevatten geen synthetische toevoegingen en zijn grotendeels biologisch, duurzaam, klimaatneutraal, fairtrade en dierproefvrij. Voor de rijke geur zijn uitsluitend natuurzuivere etherische oliën gebruikt.

Goed voor u en de wereld!
Weleda past bij een natuurlijke leefstijl, draagt bij aan uw gezondheid en aan een gezonde aarde door het duurzaam produceren en eerlijk verhandelen van 100% natuurzuivere producten. Alle producten zijn dierproefvrij. De producten zijn dermatologisch getest, zodat zelfs een zeer gevoelige huid ze goed verdraagt.

Om ervoor te zorgen dat de gezichtshuid haar natuurlijke evenwicht bewaart en goed kan functioneren, ontwikkelde Weleda een volledige gezichtsverzorgingslijn. Deze bestaat uit 4 verzorgingslijnen: Amandel, Iris, Rosa Mosqueta en Granaatappel.

Als Weleda Partnersalon geef ik Weleda gezichtsbehandelingen; een heerlijke, complete behandeling, uitsluitend met Weleda producten