Courtin Voetverzorging

De Courtin voetverzorgingsproducten zijn op basis van Tea Tree olie. Door de intensieve werking zijn de producten van Courtin met name geschikt voor tal van voetproblemen, zoals zweetvoeten, schimmelinfecties op huid en nagels, wintervoeten, eczeem, droge en ruwe voeten en kloven.

U heeft voor de behandeling van bovengenoemde en andere kwalen niet langer voor elk probleem een apart product nodig. De producten van Courtin pakken alle problemen resoluut en adequaat aan.

Courtin Welness Behandeling € 34,50

Bij een Courtin Welness voetbehandeling krijgt u vooraf aan de behandeling een ontspannend voetbad. Na dit voetbad worden de voeten gescrubd en volgt de standaard pedicurebehandeling. Deze behandeling bestaat uit het knippen en verzorgen van de nagels, eventueel eelt en likdoorns verwijderen.

Na deze behandeling krijgt u een voetmasker en kunt u een keuze maken tussen  het  Spa Footmask of de Spa Self Heating Foot Mask.

Het Spa Footmask is een masker die uithardt tot een soort rubber. Vanwege de toegevoegde menthol heeft dit masker een verkoelende werking en  is het uitermate geschikt  voor de vochtarme huid van de voeten en heerlijk voor de warme zomermaanden.

Het Spa Self Heating Foot Mask is een heerlijk masker  en bevat steranijs. Hierdoor is het uitermate geschikt voor reumavoeten en in de koude maanden aangenaam warm.

De behandeling sluiten we af met een heerlijke voetmassage.

Cosmetische voetbehandeling € 24,50

Bij een cosmetische voetbehandeling beginnen we met een voetbad. Uw nagels worden gevijld en gelakt , waarna er een heerlijke voetmassage als afsluiting van de behandeling volgt. Bij deze behandeling behandelen we eelt, likdoorns, kalknagels en eventuele andere klachten niet. Hiervoor adviseer ik u graag de standaard voetbehandeling of de Courtin Welness voetbehandeling.

De Courtin voetbehandelingen zijn ook goed te combineren met een gezichtsbehandeling.