Skin Food. Natuurlijke voeding voor je huid.

“Voedsel voor je huid”…dat is Skin Food: een 100% natuurlijke en intens voedende, alles-in-één crème. Ideaal voor álle plekjes op je lichaam die ruw en droog zijn. Gebruik Skin Food dus niet alleen voor je handen, ellebogen, knieën en voeten maar ook voor je gezicht en je lippen.

Trakteer je huid op Skin Food.

Heilzame plantenextracten van kamille, Calendula en driekleurig viooltje activeren het zelfherstellend vermogen van je huid. Zuivere amandel- en zonnebloemolie, bijenwas en wolwas maken je huid heerlijk zacht en soepel. Etherische oliën van sinaasappel en lavendel omringen je met een frisse geur. Probeer Skin Food en ontdek het zelf: Skin Food is een traktatie voor je huid!

Zeven Skin Food Make-up tips!

  1. Meng je foundation met een beetje Skin Food zodat hij luchtiger wordt en makkelijker kan worden aangebracht.
  2. Breng na het aanbrengen van de foundation nog extra accenten aan op de jukbeenderen of onder de wenkbrauwboog.
  3. Voor extra glans op je ogen meng je Skin Food met je oogschaduw. Kies een zilveren oogschaduw voor een lichte huid en gouden of bronzen oogschaduw voor een gebruinde huid.
  4. Breng je wenkbrauwen in model met Skin Food. Zo krijgen ze extra glans en behouden ze hun vorm.
  5. Skin Food werkt ook prima als lipgloss. Je lippen krijgen een natuurlijke glans en worden bovendien intens verzorgd.
  6. Voor een subtiele tint meng je je lipstick met wat Skin Food. Dit maakt matte lipstick glanzend en zorgt ervoor dat de kleur wat lichter wordt. Meng op je hand en breng aan met een penseel.
  7. Vergeet ook je decolleté niet. Met een beetje Skin Food geef je je sleutelbeenderen een prachtige, natuurlijke glans.
Nu bij Aangenaam en Mooi in de actie voor:
30 ml € 5,00
75 ml € 9.50