STRIAE LITTEKENS VERWIJDEREN | EMATRIX

Om striae bij elke huidskleur op een veilig en effectieve manier te verminderen of zelfs te verwijderen is de eMatrix de enige klinisch bewezen methode. De sublatieve eMatrix techniek is noch laser noch lichttherapie (IPL). Het is een opzichzelfstaande therapie op basis van gefractioneerde bipolaire radiofrequentie. Deze energie maakt diep in de striae minuscule gaatjes in de vorm van een matrix terwijl de rest van de opperhuid intact blijft. Er wordt een sterke wondgenezing gecreëerd in de diepe huidlaag waardoor deze kleine gaatjes zich opvullen met nieuw, gezond huidweefsel. Omdat de omliggende opperhuid zo veel mogelijk intact is gebleven kunnen deze cellen het huidherstel nog meer bespoedigen. Hierdoor is de kans op complicaties minimaal en ook de hersteltijd is vele malen korter dan traditionele laserbehandelingen voor striae. De nieuwe huid die is ontstaan doet de striae langzaam vervagen. De huid wordt egaler van kleur en ook zal de structuur verbeteren.

Er zijn gemiddeld 3-5 striae behandelingen nodig om de 4-6 weken voor het verwijderen van striae. Na elke behandeling is er een verbetering in kleur en textuur zichtbaar. Als gevolg van het verhoogde collageenniveau en de aanmaak van nieuwe huidcellen in en rondom de striae zal er ook een huidverstrakking plaats vinden. Als er extra huidverstrakking gewenst is dan is het advies om de eMatrix behandeling te combineren met een Elos WRA behandeling. Er zijn na de eMatrix striae behandelingen geen onderhoudsbehandelingen nodig als er geen verandering in gewicht plaatsvindt of nieuwe striae ontstaan.

STRIAE VERWIJDEREN KLINISCH BEWEZEN | CE KEURMERK

Het is klinisch bewezen dat de eMatrix de verschijning en verkleuring van striae kan verminderen. Daarnaast is het aangetoond veilig met minimale kans op bijwerkingen, ongemak of hersteltijd. De sublatieve eMatrix methode bezit het CE-keurmerk op de behandeling van striae, acne littekens en algehele huidverbetering. De CE-markering geeft aan dat de eMatrix voldoet aan de minimumeisen voor het verminderen van striae. Ook is de behandeling bewezen veilig voor gezondheid en milieu. Alles is opgesteld door de EU. Kortom, de eMatrix doet wat het belooft
 
Aangenaam & Mooi | Koerierstraat 4 | 6852 TB Huissen | 06 - 30064419 | info@aangenaamenmooi.nl | LinkedIn