E Matrix, de natuurlijke vervanger voor injectables

De E-Matrix is nog maar net overgewaaid uit Hollywood en is in Nederland al een ware hype te noemen. Bekende Nederlanders laten de injectable naalden links liggen en kiezen liever voor deze natuurlijke huidverstrakking behandeling. De behandeling is uniek omdat het voor alle huidtypen geschikt is en voor het eerst kunnen ook de rimpels rondom de ogen behandeld worden.

De E-Matrix maakt diep in de huid nieuwe huidcellen aan en zorgt voor een verhoogde productie van collageen. De huid oogt na 1 behandeling van 30 minuten al veel jonger, vitaler en strakker.

De E-Matrix maakt, in tegenstelling tot andere methoden (laser/licht), alleen gebruik maakt van radio frequente energie (RF).  De oppervlakte van de huid wordt daardoor niet beschadigd.  Zonnen voor of na de behandeling is geen probleem meer en bovendien behoren vervelende herstelperiodes tot de verleden tijd. ‘S ochtends neemt u een behandeling en ’s avonds mag u uw make-up al weer op. Dat is wel zo fijn als u nog ergens naar toe wilt en mooi voor de dag wilt komen!

Klinische onderzoeken wijzen zeer goede resultaten aan voor alle huidtypen. Vooraanstaande dermatologen en esthetische artsen spreken lovend over de E-matrix. Door al zijn unieke eigenschappen wordt het innovatieve apparaat ook wel “de medische doorbraak” op het gebied van huidverbetering en huidverstrakking genoemd.

 
Aangenaam & Mooi | Koerierstraat 4 | 6852 TB Huissen | 06 - 30064419 | info@aangenaamenmooi.nl | LinkedIn