“Met ELOS wordt de huid weer prachtig egaal en bent u verlost van verkleuringen”

Cosmetique Totale biedt huidverjongingsbehandelingen met geavanceerde ELOS technologie

ELOS is de eerste en enige methode die verschillende energieën combineert om effectief en zacht de huid zichtbaar jonger te maken. Deze behandelmethode kan door de veiligheid en effectiviteit met recht de volgende generatie van huidverjongings technologie genoemd worden. Het grote onderscheid met andere methoden is niet alleen het verbluffende resultaat, maar ook dat de behandeling voor alle huidtypes geschikt is, zelfs voor de donkere huid.

De gecombineerde bi polaire radio en licht energie van de ELOS technologie kan zeer precies en veilig gepigmenteerde gebieden aanpakken, zoals: sproeten, zon beschadiging en leeftijdsplekken. Daarnaast kan de behandelmethode ingezet worden om de roodheid van de huid (couperose) en spinnenaders lichter te maken en uiteindelijk te doen verdwijnen.

Wij nodigen u graag uit voor een gratis en vrijblijvende intake om te laten zien wat ELOS voor u kan betekenen.

Resultaat na 1 maand

 

Veelgestelde vragen

Wat voor resultaat kun je verwachten?
Geleidelijke en cumulatieve verbetering van de huid zal bereikt worden na 3-5 behandelingen. Het totaal aantal behandelingen hangt af van de conditie van de huid. Patiënten kunnen gratis en vrijblijvend een afspraak maken om een behandelschema op te stellen. Ook zal er tijdens het gratis consult een proefflits gedaan worden zodat de patiënt zelf kan ervaren hoe de behandeling aanvoelt.

Doet het pijn?
De huid wordt tijdens de behandeling gekoeld waardoor de behandeling veilig en pijnloos uitgevoerd kan worden. Er is geen spraken van een herstelperiode. Veel patiënten kunnen meteen na de behandeling hun werkzaamheden vervolgen.

Wat zijn de kosten?
Behandelingen worden gedaan vanaf € 35,- . Kosten voor de behandeling variëren afhankelijk van de staat van de huid en het te behandelen gebied.

 
Aangenaam & Mooi | Koerierstraat 4 | 6852 TB Huissen | 06 - 30064419 | info@aangenaamenmooi.nl | LinkedIn