Definitief ontharen | Vergoeding zorgverzekering

 

Overbeharing is een serieuze huidaandoening waarbij sommige mensen lichamelijke en psychische stress kunnen ondervinden. Overbeharing kan voorkomen bij jong en oud en kan ontstaan door verschillende factoren. Gelukkig bestaat er hiervoor een permanente oplossing door middel van definitief ontharen.

Definitief ontharen is mogelijk op verschillende manieren. De meest geavanceerde techniek gebruikt IPL licht of een diode laser gecombineerd met radiofrequentie, ook wel bekend als de Elos methode. Het voordeel hiervan is dat niet alleen alle huidskleuren veilig behandeld kunnen worden, maar ook alle haarkleuren. Ook voor ernstige rode, grijze of lichtgekleurde overbeharing is nu dus een definitieve oplossing.

De Elos methode is een veilige en effectieve behandeling voor het verwijderen van ongewenste haargroei. Het laser ontharen is geschikt voor vrouwen en mannen; voor alle huidkleuren, van blank tot negroïde. Met de ontharingsbehandelingen kunnen onze huidtherapeuten naast donkere haren ook blonde haren verwijderen. In 90% van de gevallen zal de behandeling voor definitief ontharen aanslaan. Vaak zijn er meer behandelingen nodig als het haar als gevolg van hormonen (bv overgang) is ontstaan.

Vrouwen maken al jaren gebruik van deze methode, om nooit meer te last te hebben van vervelende overbeharing en scheerirritaties. De laatste tijd zijn de mannen bezig met een inhaalslag. Ook zij ervaren nu de voordelen van een gladde huid zonder te hoeven scheren.

 

Wat veel mensen niet weten is dat definitief ontharen door hun zorgverzekeraar wordt vergoed. Bent u aanvullend verzekerd? Dan vergoedt uw zorgverzekeraar de ontharingsbehandelingen in het gelaat. Bang voor uw eigen risico hoeft u niet te zijn. Het laser ontharen gaat namelijk niet ten kosten van uw eigen risico.

Om definitief ontharen vergoed te krijgen, is het van belang dat de behandelingen worden uitgevoerd door een hbo-geschoolde en kwaliteitsgeregistreerde huidtherapeut die Direct Toegankelijk is, zoals bij de huidtherapeuten van Cosmetique Totale die bij ons de laserbehandelingen uitvoert. Bij ons is dan ook geen verwijsbrief nodig van uw arts of dermatoloog en u kunt direct terecht voor een vrijblijvend intakegesprek of behandeling. Het is tevens zinvol om op korte termijn te starten met de ontharingskuur, zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw jaarlijkse vergoeding. Ook bent u dan voor de volgende zomer van uw ongewenste haargroei verlost.

 

Wilt u meer informatie over definitief ontharen en de zorgverzekering? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend informatiegesprek met de huidtherapeuten van Cosmetique Totale bij ons in de salon via 0172-782419.

 
Aangenaam & Mooi | Koerierstraat 4 | 6852 TB Huissen | 06 - 30064419 | info@aangenaamenmooi.nl | LinkedIn