Medische doorbraak voor het verwijderen van acne littekens?

Het vervelende van acne is dat in sommige gevallen de acne littekens duidelijk zichtbaar blijven.

Nieuw in de strijd tegen acne littekens is de ematrix behandeling van Cosmetique Totale.

De eMatrix werkt anders dan de bestaande lasers. De eMatrix zorgt dat er diep in de huid een nieuwe babyhuid word aangemaakt  en anderzijds wordt de productie van collageen gestimuleerd. Hierdoor ontstaat een jonge, gladde en elastische huid.

De eMatrix maakt enerzijds diep in de huid nieuwe huidcellen aan en anderzijds wordt de productie van collageen gestimuleerd. Hierdoor ontstaat een jonge, gladde en elastische huid. Het litteken is na 2 behandelingen van 30 minuten al veel minder zichtbaar.

‘s Ochtends heeft u een behandeling en ’s avonds mag u al weer make-up op. Ideaal voor wie dezelfde dag nog mooi voor de dag wilt komen.

BIG geregistreerde medische specialisten werken met deze nieuwe methode. Naast strenge Amerikaanse FDA keuring is deze behandeling ook in Nederland erkend. Behandelingen worden daarom ook door zorgverzekeraars vergoed.

 

Geen acne litteken is het zelfde, op 8 september is er bij Aangenaam en Mooi een geregistreerde medische specialist aanwezig die u acne litteken kan beoordelen. Dan weet u direct hoeveel behandeling u nodig heeft en wat de eventuele kosten daarvoor zijn.

 

Bel voor een gratis consult twv 25,- naar 0172 782419 of kijk op www.cosmetique-totale.nl voor meer informatie

 
Aangenaam & Mooi | Koerierstraat 4 | 6852 TB Huissen | 06 - 30064419 | info@aangenaamenmooi.nl | LinkedIn