COSMETIQUE TOTALE

Cosmetique Totale ( bekend van RTL4 ) is een instituut dat zich sinds 2004 volledig heeft gespecialiseerd op het gebied van Elos en eMatrix behandelingen. Met haar ruim 65 gevestigde locaties door heel Nederland is Cosmetique Totale het grootste instituut in Nederland op het gebied van Elos en eMatrix behandelingen. Wij houden de ontwikkelingen op het gebied van huidverbetering en wensen van de cliënt nauwlettend in de gaten.

Kwaliteit en deskundigheid
Op al onze locaties werken wij uitsluitend met BIG geregistreerde Huidtherapeuten ( Lid NVH ). Bij ons kunt u terecht voor een deskundig advies en een persoonlijke behandeling. Wij zullen u altijd deskundig adviseren over de voordelen - maar ook over de eventuele nadelen - van een behandeling. De keuze is uiteindelijk aan u. Het gaat immers om úw uiterlijk.

Soorten behandelingen
Cosmetique Totale verzorgen veel uiteenlopende behandelingen, van permanent ontharing tot huidverjonging maar ook van pigment tot couperose verwijdering. Alles is mogelijk, aan de linkerkant van de site ziet u welke behandelingen mogelijk zijn, mocht u na het lezen van de site nog vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen, Cosmetique Totale 0172-782419.

Hoe werkt het
Cosmetique Totale komt ook bij Aangenaam en Mooi. Om de zes weken is uw huidtherapeute, Anne Kropman, aanwezig om deze behandelingen te verzorgen. U kunt natuurlijk altijd eerst gebruik maken van een gratis consult, tijdens een gratis consult kijkt de huidtherapeute wat ze voor u kan betekenen. Wilt uw een gratis consult inplannen, neem dan contact op met Aangenaam en Mooi.

 

De eerstvolgende geplande data:

Maandag 8 september

Maandag 13 oktober

 
Aangenaam & Mooi | Koerierstraat 4 | 6852 TB Huissen | 06 - 30064419 | info@aangenaamenmooi.nl | LinkedIn